Nemzetközi foci

A nyáron klubot válthat Fernando Torres

A tengerentúlon köthet ki a gyenge szezont produkáló spanyol csatár.

A korábban a Liverpoolban és a Chelsea-ben is megforduló Fernando Torres nagy meglepetésre Mexikóba igazolhat a nyári átigazolási szezonban. Torres az AC Milan csapatától szerepel kölcsönben az Atletico Madridnál, ahová az év végén vissza is tér a csatár, az olaszok azonban a hírek szerint nem hosszabbítanak vele szerződést.

Ennek eredményeként a spanyol már el is kezdett új kihívások után kutatni a következő szezonra, a mexikói Monterrey együttese pedig élénken érdeklődik iránta a Cancha mexikói sportportál szerint.
A 31 éves támadót a kínai bajnokságból is szeretnék szerződtetni, de Torres inkább a mexikói pontvadászatot részesíti előnyben.

„A kölyök” 18 hónapos kölcsönszerződést kötött az Atleticóval tavaly nyáron, pár nappal azután, hogy a Milan leigazolta őt a Chelsea-nél töltött szörnyű évei után.

A „matracosoknak” megvan a lehetőségük, hogy a kölcsönszerződés lejárta után végleg megvegyék a klub legendáját, viszont az idei szezonban eddig termelt öt gól úgy látszik, hogy kevés ehhez.

Olvasói sztorik