Nemzetközi foci

Figyelmeztették a Liverpoolt

A West Ham éhes a sikerre.

Kapcsolódó cikkek

Alighanem örökké emlékezetes marad Bogdán Ádám számára az Exeter City elleni 2-2-re végződő FA Kupa-meccs. Könnyen lehet, hogy ekkor zárult le ugyanis karrierje a Liverpool csapatánál, hiszen a Watford elleni baki után ekkor szögletből kapott gólt.

A csupa ifikkel kiálló csapat végül ugyan döntetlenre mentette a találkozót a negyedosztályú ellenféllel szemben, majd a visszavágón továbbjutott, ez a hiba és maga a gyenge kezdő majdnem a kupamenetelésébe került a Poolnak.

Slaven Bilic, annak a West Hamnek a menedzsere, amely a negyedik fordulóban az Anfield Roadra látogat, hisz csapata sikerében.

– Ha nem hinném, hogy van esélyünk továbbjutni, az ifiket küldeném a pályára. Rendben, kedden fontos meccsünk lesz az Aston Villa ellen, de tényleg azt gondolom, hogy továbbjuthatunk. Akarjuk, éhesek vagyunk a sikerre, jó csapatunk van kiváló formában, amely elég kiegyensúlyozott az egész szezonban. Nem hinném, hogy sokan játszanának azok közül, akik kedden 120 percet voltak pályán a Stoke City elleni Ligakupa-elődöntőn, de úgy készülünk, hogy a legerősebben állnak majd ki. Mély keretük van és olyan játékosok, mint Nathaniel Clyne valószínűleg visszatérnek. Van Bentekéjük, Joe Allenük és Ibe-juk is. Nem hiszem, hogy úgy állnának ki, mint Exeterben, vagyis Bentekével és néhány kölyökkel…- figyelmeztette a horvát Bilic a Liverpoolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik