Nemzetközi foci

Gary Cahill a Liverpoolba igazolhat

A Chelsea szimpatizánsait sokkoló hír látott napvilágot...

A Liverpool ráhajtott a Chelsea-szurkolók kedvence, Gary Cahill megszerzésére – írja a The Independent.

Az angol válogatott 30 éves középhátvédje az érzi rosszul magát Londonban, mert Guus Hiddink vezetőedző érkezése óta leginkább a kispadot koptatja.

A holland menedzser eddig Kurt Zouma és John Terry játékát preferált középhátvédként, Cahill számára viszont a nyári Európa-bajnokság miatt nagyon fontos, hogy pályán legyen.

Igen ám, de éppen decemberben írta alá új, négy évre szóló szerződését a Chelsea-nél. Azóta viszont csak két Premier League-meccsen volt kezdő. Ami karrierje folytatását illeti, kétségbeesésre semmi oka, hiszen számos potenciális kérője van, brit sajtóértesülések szerint a Liverpool vezeti a versenyt.

Mindeközben a Sky Sports arról ír, hogy a New York Red Bulls védője, a lengyel útlevéllel is rendelkező Matt Miazga hamarosan aláír a Chelsea-hez. A húszéves középhátvéd szombaton repül Londonba.

Az egyik legígéretesebb fiatal tehetségnek tartják az amerikaiak, a nemzetközi színtéren a tavaly nyári U20-as világbajnokságon tette le a névjegyét, de a felnőtt válogatottnál is számítanak rá.

Olvasói sztorik