Nemzetközi foci

Pellegrini szerint sem nyernek négy trófeát

A Manchester City az összes sorozatban áll ugyan, de menedzserük szerint nem tudják mindet megnyerni.

Kapcsolódó cikkek

Mivel a Manchester City az Everton szűk Ligakupa-kiejtésével továbbra is az összes sorozatban áll, amelyben elindult, tovább folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon sikerül-e mind a négy címet begyűjteni.

Ez több okból sem kifolyólag sem tűnik reálisnak (ráadásul még egyetlen csapatnak sem sikerült az angol futball történelmében), most pedig maga a csapat menedzsere, Manuel Pellegrini nyilatkozta azt, hogy ennek kevés a valószínűsége, mivel elég egyetlen vereség, hogy szertefoszoljanak az álmok.

– Nem is gondolkozunk ezen, mivel nem is reális, hogy ilyen történjen. Ha szombaton kikapnánk az Aston Villától, már nem is lenne miről beszélni…Ha továbbjutunk és a döntőig menetelünk, akkor két további Premier League-meccsünket el kell, hogy halasszuk. A BL-lel együtt nem is tudom, hogyan tudnánk ezt bezsúfolni a programba – nyilatkozta Pellegrini.

A City szombaton az FA Kupa 4. fordulójában az Aston Villával találkozik, a Ligakupa döntőjét a Liverpoollal vívják majd, a BL nyolcaddöntőiben a Dinamo Kijevvel fut össze, a bajnokságban három pont a hátránya az éllovas Leicester City mögött.

A Villa egyébként a mostani menedzser, Rémi Garde legelső mérkőzésén 0-0-ás döntetlent játszott a Cityvel és elmúlt 5 mérkőzésén veretlen; ráadásul a Kékeknél legalább 10 hétre kidőlt Kevin de Bruyne, valamint Wilfired Bony, Aleksandar Kolarov, Samir Nasri, Vincent Kompany és Eliaquim Mangala is hiányzik.

Olvasói sztorik