Nemzetközi foci

A Manchester City nem csak Agüeróból áll

Bár a WHU ellen ő szerezte mindkét gólt...

A Manchester City 2-2-et játszott a West Ham United vendégeként az angol bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján. A hazaiak közül az ecuadori Enner Valencia, a vendégeknél pedig az argentin Sergio Agüero duplázott a londoni találkozón.

– Nagyon fontos Agüerónak, hogy százszázalékos legyen az erőnléte. Remélem, a jövőben is, egészen a szezon végéig kitart a formája – nyilatkozta Manuel Pellegrini, a City menedzsere.

Azt ugyanakkor tagadta, hogy csapata csak az argentin támadójátékosból állna.

– Amikor visszajön egy sérülésből, mindig szüksége van két-három meccsre, hogy visszatérjen a legjobb teljesítménye – vélekedett a chilei edző. – Az elmúlt két találkozón nagyon jól játszott, és bízom benne, hogy folytatni tudja ezt, hiszen ő egy topjátékos. Harcolunk tovább a bajnoki címért, továbbra is versenyben vagyunk az összes sorozatban, és sok a sérültünk, ezért is nagyon fontos, hogy ő tökéletes állapotban legyen.

A West Ham menedzsere, Slaven Bilic azt mondta, csalódott, mert nem nyertek, ugyanakkor hozzátette, hogy büszke is a csapatára, mert a legveszélyesebb együttesével játszottak.

– Olyan a támadójátékuk, mint a Barcelonának. Minden alkalommal veszélyesek, amikor náluk van a labda. Eddig a Premier League-ben még soha nem láttam ilyen veszélyes csapatot. Szerintem megnyerik a bajnokságot – mondta Bilic.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik