Nemzetközi foci

Oliveira és Trebotics nélkül utazott Spanyolországba a Videoton

Mindketten sérültek.

Kapcsolódó cikkek

A Videoton FC január 13-án, szerdán reggel elindult a tíznapos spanyolországi edzőtáborba. A csapat Valenciától nem messze állomásozik majd, és a január 22-i hazatérésig a tervek szerint több nemzetközi felkészülési meccset játszik – írja a csapat honlapja.

Két találkozó időpontja már biztos: január 17-én a Bundesliga 2 tizenharmadik helyén telelő Union Berlin, január 19-én a Bundesliga 2 nyolcadik helyezettje, a Kaiserslautern lesz Horváth Ferenc csapatának az ellenfele.

A Vidi egyelőre 24 fős kerettel utazott Spanyolországba, közülük többen a Vidi II-ből kaptak meghívót a szakmai stábtól. Filipe Oliveira kisebb sérülés miatt később csatlakozik a csapathoz.

– Portugál középpályásunknak hasfalizom-húzódása van, a következő napokban itthon kezelik. Amint meggyógyul, csatlakozik a Vidihez Spanyolországban – nyilatkozta a Vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor, csapatorvos.

Szintén nem tart a csapattal Dinko Trebotics sem, aki még tavaly szenvedett izomsérülést, és bár az idei első edzésen még részt vett, azóta további kezeléseket kap.

Olvasói sztorik