Nemzetközi foci

Zidane első edzői próbálkozása balul sült el

Kapcsolódó cikkek

Nem kísérte szerencse a Real Madrid új vezetőedzőjének, Zinédine Zidane-nak első próbálkozását. A játékosok körében is nagy népszerűségnek örvendő Zizou, akit hétfő este neveztek ki a királyi gárda élére a leváltott Rafa Benítez utódaként, sajtóhírek szerint szerette volna visszacsalogatni a klub legendáját, a múlt nyáron távozó Iker Casillast, ám a világ- és Európa bajnok kapus nemet mondott a megkeresésre, úgy döntött, hogy inkább marad jelenlegi klubjában, a Portóban – írja a blikk.hu

Ami Zidane-t illeti, egyelőre nincs hír szerződésnek időtartamával kacsolatban, ám annyi bizonyos, hogy bemutatkozása szombaton lesz a Deportivo La Coruna elleni hazai bajnoki meccsen.

– Izgatottabb vagyok, mint amikor játékosként szerződtem a Real Madridhoz. Ám ígérem, mindent megteszek annak érdekében, hogy a szezon végén gazdagodjunk valamilyen trófeával – mondta bemutatkozó sajtótájékoztatóján Zidane, aki eddig a Real Madrid B csapatát, a Castillát irányította, ám korábban már a nagycsapatnál is dolgozott pályaedzőként.

Olvasói sztorik