Nemzetközi foci

Nem kereste Mourinhót a United

Kapcsolódó cikkek

Jose Mourinho ügynökének állítása szerint a Manchester United nem tett ajánlatot a Chelsea egykori menedzserének az Old Trafford kispadjának átvételére. Jorge Mendes azt követően nyilatkozott ügyfelét illetően, hogy Mourinho következő állomáshelyeként egyre élénkebben emlegették a Manchester Unitedet, miután az előző hétvégén vereséget szenvedtek a Norwich Citytől, amely már sorozatban hatodik mérkőzésük vot győzelem nélkül.

Louis van Gaal a Kanárik elleni betlit követően elismerte, pozíciója megingott a hússzoros bajnokcsapat élén, és veszélybe kerül állása, ha rossz sorozatuk folytatódik, azonban most Mendes tagadta azokat a pletykákat, miszerint a Chelsea-től nemrég menesztett menedzser ülhet le a holland esetlegesen megüresedő helyére.

– Nincs semmi. Nem tudjuk, mit hoz majd a jövő, de jelenleg nincsen semmilyen megállapodás. Hivatalos megkeresésünk sincs, így ez sem igaz – mondta Mendes a Globoesporte-nek.

A Manchester United felsővezetése kedden Londonban ülésezett, de úgy tudni, nem Van Gaal jövője volt az összejövetel célja, hanem a klub kereskedelmi ügyeiről esett szó – írja cikkében a Skysports-ra hivatkozva a manutdfanatics.hu

Bár nyilvánvalóan a klubot első szezonjába a Bajnokok Ligájába visszakormányzató menedzser helyzete is szóba került, nem volt jelen az összes olyan személy, aki dönthetne jövőjét illetően.

Akik azt vizionálták, hogy netán Mourinho személye volt az oka a fővárosi találkozónak, azoknak kiábrándító lehet az az információ, hogy a Chelsea-től való menesztését követően a Brighton – Middlesbrough másodosztúlyú bajnokin nézőként résztvevő edző ma már hazájában, Portugáliában volt családja társaságában.

Olvasói sztorik