Balhé a reptéren! Messit leköpte egy argentin szurkoló

Lionel Messi már korábban is összetűzésbe került hazája futballdrukkereive. Eddig azonban csak verbálisan bántották, azaz sértegették a lelátóról. Leginkább azt rótták fel neki, hogy az argentin válogatottban nem képes olyan kiváló teljesítményt nyújtani, mint a Barcelonában. Most azonban elfajult ez az ellentét, hiszen a vasárnapi klubvilágbajnoki döntő után – amelyet többek között Messi egy góljával a katalán csapat nyert meg 3-0-ra a Buenos Aires-i River Plate ellen – az egyik fanatikus a repülőtéren a sztár közelébe férkőzött és leköpte őt. Csapattársa, Luis Suárez, és a szintén argentin Javier Mascherano, illetve a vezetőedző Luis Enrique lépett közbe, hogy ne legyen nagyobb balhé. River fans spat at Messi at the Tokyo airport. Suárez, Masche came to defend him Fucking cunts. This is too much pic.twitter.com/Ir9mBJVpF8— Messi Stats (@MESSlSTATS) 2015. december 21. A madridi illetőségű sportnapilap, az AS azt is tudni véli, hogy a Messi megütötte az illetőt, de ezt más forrás nem erősítette meg.

Lionel Messi már korábban is összetűzésbe került hazája futballdrukkereive. Eddig azonban csak verbálisan bántották, azaz sértegették a lelátóról. Leginkább azt rótták fel neki, hogy az argentin válogatottban nem képes olyan kiváló teljesítményt nyújtani, mint a Barcelonában.

Most azonban elfajult ez az ellentét, hiszen a vasárnapi klubvilágbajnoki döntő után – amelyet többek között Messi egy góljával a katalán csapat nyert meg 3-0-ra a Buenos Aires-i River Plate ellen – az egyik fanatikus a repülőtéren a sztár közelébe férkőzött és leköpte őt. Csapattársa, Luis Suárez, és a szintén argentin Javier Mascherano, illetve a vezetőedző Luis Enrique lépett közbe, hogy ne legyen nagyobb balhé.

A madridi illetőségű sportnapilap, az AS azt is tudni véli, hogy a Messi megütötte az illetőt, de ezt más forrás nem erősítette meg.

Címkék: