Nemzetközi foci

Agüero is játszhat a rangadón

A Manchester City edzője szerint az argentin csatár is pályára léphet az Arsenal elleni meccsen.

Kapcsolódó cikkek

A Manchester City argentin támadója, Sergio Agüero többször is sérüléssel küszködött ebben a szezonban, együttese legutóbbi négy meccsét például sarokproblémák miatt hagyta ki, de Manuel Pellegrini pénteken megerősítette, hogy a Premier League előző idényének gólkirálya ismét edz, és minden bizonnyal játszhat a 17. forduló hétfő esti zárómeccsén, az Arsenal ellen.

„A csapattal edz, és nincsenek problémái. Ha százszázalékos állapotban lesz, akkor ott a helye a kezdőben, szóval azt hiszem, ott lesz a csapatban hétfőn – vélekedett Pellegrini a sajtótájékoztatón.

Aguero a mostani idényben csak három Premier League-meccsen volt eredményes, hét találatával mégis vezeti a házi gólrangsort, hiszen a Newcastle elleni 6-1-es mérkőzésen ötször talált a hálóba.

A forduló előtt a második Arsenal és a harmadik City között mindössze egy pont volt a különbség a tabellán, és sokan továbbra is ezt a két együttest tartják a bajnoki cím legfőbb várományosának, hiába vezet a Leicester City.

„Ez nem valamiféle döntő lesz, hiszen ezt követően még huszonegy meccset kell játszanunk. Ez egy hatpontos találkozó lesz, és nem szabad elfelejtenünk, hogy a Leicester még mindig a tabella élén áll, a Manchester United pedig csak néhány ponttal van mögöttünk. A Tottenham, a Liverpool és a Crystal Palace is az élmezőny tagja, úgyhogy biztosan nem csak az említett két csapat verseng majd a bajnoki címért” – vélekedett Pellegrini.

Olvasói sztorik