Nemzetközi foci

Még mindig Jürgen Klopp balhéja a téma

A Liverpool menedzsere tagadja, hogy összeveszett a WBA edzőjével.

Kapcsolódó cikkek

Az angol élvonal 17. fordulója előtt még mindig a múlt hétvégi események szolgáltatták a legfőbb témát a Liverpool FC sajtótájékoztatóján. A Vörösök házigazdaként csupán a 96. percben tudtak egyenlíteni a West Bromwich Albion elleni találkozón, amely ezzel 2-2-re végződött.

A két tréner között enyhe szóváltás alakult ki a találkozó közben, a végén viszont elmaradt a kézfogás.

A WBA edzője, Tony Pulis szerint Klopp próbálta elterelni a figyelmet arról a tényről, miszerint csapata tízszer többet ér, mint a vendégek keret, mégsem tudtak győzni. Hozzátette: a West Bromwich keményebb játékot vár a Bournemouth-tól, amellyel most szombaton találkozik.

„Nem volt semmi különös probléma. A lefújás után a csapatommal akartam lenni. Sajnálok mindent, amit a meccs folyamán mondtam. Nagyon tisztelem Pulis munkáját” – nyilatkozta Klopp, de azért a sérelmeit sem rejtette véka alá.

„A második góljukat lesállás és szabálytalanság előzte meg. Erről senki nem beszél, az egészet Klopp és Pulis esetére hegyezik ki” – panaszkodott a Liverpool német edzője.

Klopp megerősítette, hogy az angol válogatott James Milner sérülés miatt hiányozni fog, amikor vasárnap a Watford otthonában lépnek pályára. Hozzátette: Christian Benteke részéről mozgékonyabb játékot vár, mert nem véletlen, hogy nem kap elég labdát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik