A Lazio érdeklődik Guzmics iránt

Egy olasz újság szerint a Wisla Kraków válogatott védője felkeltette a rómaiak figyelmét.

Kapcsolódó cikkek

Még nincs 48 órája, hogy biztossá vált a magyar válogatott részvétele a jövő nyári Európa-bajnokságon, máris alacsonyan szállnak a sztárklubok nevei egyes játékosainkkal kapcsolatban.

Miután napvilágot látott, hogy Kleinheisler Lászlóra felfigyelt az Arsenal, aziltempo.it cikkéből kiderül, hogy Guzmics Richárd és Lang Ádám iránt a Lazio érdeklődik. A krakkói Wisla védője kétségtelenül remek időszakot tudhat maga mögött, hiszen a lengyelek kezdőcsapatának stabil tagjaként rendszerint jól teljesít, a szurkolók szeretik és elismerik, ugyanis többször is megválasztották már a meccs legjobbjának. Az újságírók is díjazzák a teljesítményt, hiszen a forduló csapatába is jó néhányszor bekerült már Lengyelországban.

A válogatottban nyújtott produkcióját talán nem is érdemes különösebben taglalni, hiszen mindenki emlékezhet rá, hogy az északírek ellen gólt szerzett, a norvégok elleni két pótselejtezőn pedig szintén remekelt.

Lassacskán a Videoton hátvédje, Lang Ádám is stabil kerettagnak számít a válogatottban, ezért az sem meglepő, hogy rá ugyancsak felfigyeltek.

Az itáliai fővárosban azért van szükség védőre, mert a holland Stefan de Vrij sérült. Igli Tare technikai igazgató már hetek óta keresi a megoldást. Az Il Tempo értesülése szerint sajnos nem a magyar duó tagjai az első számú kiszemeltek, hanem az ukrán Dnipro hátvédje, Douglas Silva Bacelar, valamint a francia Olympique Marseille játékosa, Nicolas N’Koulou. Utóbbinak jövőre jár le a szerződése, de a Valencia és a Chelsea is élénken figyeli. A cikk több olasz jelöltet is említ, akiket szívesen látnának a Lazio vezetői…