Nemzetközi foci

Egyszerre öt bombázóval kavar Ronaldo – FORRÓ KÉPEK

Kapcsolódó cikkek

Amióta öt, együtt töltött év után szakított orosz szeretőjével, az orosz Irina Sajkkal, valósággal habzsolja a nőket Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál focistája – írja a borsonline.hu – Múlt héten arról cikkeztünk, hogy az aranylabdás portugál kegyeiért több nő is versenyez, a bulvársajtó most arról számol be, hogy CR7 egyszerre több nőt is szédít, és az alábbi listán bemutatott öt hölggyel hempereg felváltva, ahogy épp kedve tartja.

A 29 éves mexikói tévébemondó, színésznő és modell, Vanessa Huppenkothen – édesapja a Schalke korábbi német játékosa, Dieter Huppenkothen – idén Miamiben összefutott a portugál focistával, és azóta is hiába próbál cáfolni.

Lucia Villalon tagadta, hogy meghitt viszonyba került a támadóval. A 27 éves spanyol tévéshölgy, az Antena 3 alkalmazottja annyit árult el, olykori találkozóik munkajellegűek, mindössze plátói érzelmeket táplál a focista iránt, de testiségről szó sincs, nehezen hiszünk neki…

A Cristiano Ronaldo Legacy parfüm bemutatója alkalmával körbezsongták a játékost a dekoratív nők, akik közül a 23 éves spanyol Claudia Sánchez nyerte el a tetszését. Amikor a hölgyet Ronaldóról faggatták, csak mélyen elpirult…

Ismerősei mesélték, hogy Londonban élő ausztrál színésznő, Margot Robbie négy fotóját lájkolta tavaly tavasszal a támadó, majd az angol fővárosban le is vadászta a Wolf Street Farkasából ismert szexi szöszit.

A 25 éves chilei Playboy-modell, Daniella Chávez júniusban azt nyilatkozta a Reforma című lapnak, hogy tavaly novemberben bőszen szexelt a focistával.

Olvasói sztorik