Nemzetközi foci

Több hölgy is küzd Ronaldo kegyeiért

A jelenleg szingli portugál számára nehéz választani a jelöltek közül.

Nem csak a Real Madrid szurkolók nagy kedvence Cristiano Ronaldo, a portugál klasszisért világszerte több ezer hölgy rajong, akik idén januárig szomorúan vehették tudomásul, hogy CR7 párja az orosz bombázó, Irina Shayk. A topmodell és Ronaldo románca azonban – állítólag a focista hűtlenkedései miatt – januárban véget ért, és azóta rengeteg szépséggel összeboronálták már az aranylabdás játékost.

Cristiano Ronaldo most elárulta, hogy jelenleg nincs barátnője, pedig jó pár hölgy versenyzik a kegyeiért. A portugál beismerte, nehéz eldöntenie, hogy kit válasszon, hiszen tisztában van vele, hogy sok nő csupán az ismertség és a csillogás miatt érdeklődik iránta.

– Van néhány jelölt, még ki kell találnom, hogy mi legyen. Néhányan versenyeznek értem, de én normális vagyok – válaszolta az ITVnek arra a kérdésre, hogy van-e valaki speciális az életében. – Komolyra fordítva a szót, ez egyáltalán nem könnyű számomra. A nők ötven százaléka csak a hírnév miatt közelít felém. Tudom, ez normális, nem csak nálam van így, minden híres embernek vannak ilyen problémái. Úgy gondolom azonban, hogy egy magabiztos srác vagyok, megvan az összes fogam, és szép a testem – mondta CR7.

Olvasói sztorik