Nemzetközi foci

„Ha kirúgják Mourinhót, a Real szívesen látná”

A madridiak korábbi vezetője, Ramón Calderón szerint a mostani elnöknek a portugál a kedvenc edzője.

Kapcsolódó cikkek

Többször is szó esett róla, hogy egyre bizonytalanabb a pozíciója José Mourinhónak, a Chelsea menedzserének. Az angol címvédő pocsékul rajtolt a bajnokságban, 12 forduló után három győzelemmel, két döntetlennel és hét vereséggel áll, három ponttal elkerülve a kiesőhelyeket.

Mourinho ultimátumot kapott a tulajdonostól, de egyes vélemények szerint a kirúgástól sem kell félnie a portugálnak, ugyanis korábbi munkaadója szívesen alkalmazná újra.

– Nem titok, hogy a Real Madrid mostani elnöke, Florentino Pérez többször is megkereste már Mourinhót – mesélteRamón Calderón, a spanyol sztárklub korábbi elnöke. – Kedveli a portugál edzőt, és nem zárkózik el attól, hogy ismét a csapat élére nevezze ki. Tudom, hogy ez egyelőre lehetetlennek tűnk, de ha Rafa Beníteznek nem sikerült jól ez a szezonja, és Mourinhót közben kirúgja a Chelsea, akkor ismét a Realnál tűnhet fel a portugál. Azt is tudom, hogy Benítez helyett inkább Mourinhót akarta a Real, de ő azt mondta, nem akar jönni, még nincs itt az ideje a visszatérésnek.

Olvasói sztorik