Nemzetközi foci

Mi lesz Mourinho Chelsea-jével?

Szenved a Premier League bajnoka, ám az Angliában is megforduló Bajner Bálintot a West Ham elleni vereség sem lepte meg.

Kapcsolódó cikkek

37 éve nem rajtolt ennyire pocsékul a Chelsea. A londoni Kékek már ötödször maradtak alul a West Ham elleni vereségük alkalmával, jelenleg címvédőként 15-ek a Premier League-ben. Az angol bukmékerek szerint jelenleg Mourinho a legesélyesebb arra, hogy menesszék – a forduló előtt e listát “vezető” Sherwoodot vasárnap már ki is rúgták az Aston Villától. Nem alaptalan tehát a feltételezés, hogy a portugállal is megeshet mindez.

Bajner Bálint 2014-ben került Angliába és bár csak alacsonyabb osztályú csapatokban játszott, a Paks jelenlegi támadója figyelemmel követi a Premier League alakulását. A Rangadó.hu most a Chelsea szerepléséről kérdezte.

– Nem lepett meg a Chelsea West Ham elleni veresége, hiszen az utóbbi nagyon jól összerakott csapat. Ahogy tavaly a Dortmund, úgy idén a londoniak is ki fognak kászálódni ebből a mély gödörből, amiben most vannak. Sok nagycsapattal megesik ilyen, most épp velük. Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani. Számomra nem csalódás a Chelsea szereplése. Az Európa Ligát még könnyedén elérhetik, de véleményem szerint még a jövő évi BL-szereplés sincs veszve. Kevés telt még el, egy ilyen szintű csapat gyakran képes 8-10 meccses veretlenségi sorozatokra. Azt, hogy a felfelé való elinduláshoz szükség van-e edzőváltásra, nem tudom megmondani; de én nem hinném, hogy az segítene.

Olvasói sztorik