Nemzetközi foci

Lovrencsics gólpasszt adott, nyert a Lech Poznan

Kádár és Holman is kezdő volt a Fiorentina otthonában; Nikolics ezúttal nem talált be a döntetlenre végző Legiában.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid is kezdő a Lech Poznanban, amely a Fiorentina vendégeként lép pályára az Európa Liga csütörtöki játéknapján. Lovrencsics a 67. percben gólpasszt adott, a lengyel csapat pedig megszerezte a vezetést. A poznaniak a 82. percben kettőre növelték az előnyüket, így a 90. percben a Fiorentina szépítő gólja már mit sem ért, a Lech Poznan 2-1-re nyert. Holman Dávidot egyébként a 68. percben lecserélték, másik két honfitársunk végig a pályán volt.

A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Rubin Kazany ellen az Anfield Roadon. Az angolok menedzsere, Jürgen Klopp a cserék közé nevezte Bogdán Ádámot, aki a kispadon ülve nézte végig az összecsapást.

A Nemanja Nikolicsot foglalkoztató Legia Warszawa hazai pályán 1-1-et játszott a Club Brugge együttesével. A magyar csatár kezdőként lépett pályára, ezúttal gólt nem szerzett, a 76. percben pedig lecserélték.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Olvasói sztorik