Nemzetközi foci

Nem hibáztak a nagyok a Priméra División szombatján

A Real és a Barca nyert, a Sevilla marad a középmezőnyben.

Kapcsolódó cikkek

Öt meccset rendeznek a Priméra División szombati játéknapján, a 8. fordulóban. A nagyok közül a Real Madrid és a Barcelona lépett pályára, mögöttük a kissé lemaradott Valencia és Sevilla játszott.

A Real Madrid könnyedén, 3-0-ra verte a Levante együttesét. Marcelo góljával már a 27. percben vezettek a fővárosiak, három perccel később Ronaldo növelte kettőre az előnyt, amit Jesé a 81. percben toldott háromra.

A Barcelona látszólag simán nyert 5-2-re, de a meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a Rayo Vallecano vezetést szerzett a mérkőzés elején, majd Neymar két tizenegyessel fordított, ez volt a félidő végeredménye. A második játékrészben négy komoly helyzetet is kihagyott a Rayo, majd Neymar büntetett és előbb mesterhármast szerzett, egy perccel később pedig már négy gól volt a neve mellett. 7 perccel később, a 77.-ben Suárez rúgta az ötödiket, de a Rayo nem állt meg, kiválóan futballozott, a Barca védői pedig az egész meccs során nem álltak a helyzet magaslatán. Jozabed góljával össze is jött a szépítés, 5-2 lett a vége.

További eredmények:

Eibar – Sevilla 1-1

Valencia – Málaga (még tart)

Real Betis – Espanyol (még tart)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik