Nemzetközi foci

Ezért gyűlölik a klubcsapatok a válogatott meccseket

Mario Götze után újabb topjátékosok sérültek meg az Európa-bajnoki selejtezőn.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról a Rangadó.hu is beszámolt, súlyos sérülést szenvedett az Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőn Mario Götze, a Bayern München német válogatott középpályása. Götze felépülése a hírek szerint 10-12 hetet vesz igénybe – vagyis 2015-ben már aligha lép pályára bajnokin.

Azonban nem csak a Bayernnél fogták a fejüket a válogatott meccsek miatt: pénteken szintén sérülés miatt kellett lecserélni az Ecuador elleni 2-0-ra eveszített vébé-selejtezőn Sergio Agüerót, a Manchester City gólfelelősét, valamint David Silva, a spanyol válogatott középpályása is kisebb sérülést szedett össze Luxemburg ellen – ő is a City játékosa.

Agüero a legfrissebb hírek szerint egy hónapra dőlt ki, míg Silva talán megússza két-három héttel.

Az olasz Juventusnál is felrobbantak a vezetők – legalábbis ez feltételezhető –, ugyanis a spanyol Álvaro Morata szintén az első félidőben kért cserét a Luxemburg ellen 4-0-ra megnyert selejtezőn, csak úgy, mint David Silva. Az olasz klub csatára spanyol beszámolók szerint akár négy hónapra is kidőlhet, vagyis gyakorlatilag a fél szezont a felépüléssel kell, hogy töltse.

Olvasói sztorik