Nemzetközi foci

Gerrard edzőként maradt volna Liverpoolban

A Liverpooltól a nyáron távozó klasszis a stábban dolgozott volna, miközben még játszik is.

Kapcsolódó cikkek

Steven Gerrard a nyáron 18 sikerekben gazdag év után hagyta el pályafutása addigi első és egyetlen klubját, a Liverpoolt és igazolt át a Los Angeles Galaxyba. A 35 éves középpályás most azt nyilatkozta, szívesen maradt volna a Vörösöknél, ha Brendan Rodgers edzői állást ajánlott volna neki.

Gerrard a készülő könyve kapcsán a Sportsmailnek beszélt az életéről. A 101greatgoals.com információi alapján a Liverpool legendája januárban hozta meg azon döntését, hogy elhagyja szeretett csapatát, amikor úgy érezte, elkezdett visszaesni a teljesítménye és Rodgers is elkezdte egyre inkább “parkolópályára állítani”.

Stevie G, aki elmondása szerint rettenetesen hiányolja a Premier League ritmusát és tempóját, különösen amiatt érzi magát csalódottnak, hogy amikor a nyáron a Liverpool két edzője, Colin Pascoe és Mike Marsh elhagyta a klubot, felszabadult két pozíció, ám Brendan Rodgers mégsem ajánlott neki állást – ahogy történt az például a Manchester Unitedtől néhány éve visszavonuló Ryan Giggsszel.

“Tökéletesen kéznél lettem volna, hogy betöltsem az egyik pozíciót, emellett pedig aktív játékos is maradhattam volna.” – beszélt az elszalasztott lehetőségről a Liverpool legendája.

“Semmit sem szeretnék jobban, mint hogy ismét 25 éves legyek és még 10 évet eltölthessek a Liverpoolnál a Premier League-ben, de az én időm lejárt” – fejezte be Gerrard.

Olvasói sztorik