Nemzetközi foci

Magyar–román: forgalomkorlátozások lesznek a mérkőzés miatt

Tilos lesz a ferencvárosi Groupama Aréna környékén parkolni.

Kapcsolódó cikkek

A Magyarország–Románia mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz csütörtök estétől szombat hajnalig Budapest VIII. és IX. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Tilos megállni csütörtökön 20 órától szombat hajnali 2 óráig az Albert Flórián út mindkét oldalán a Fék utca és a Vágóhíd utca között, a Lenkei János utca mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Fék utca között, a Fék utca mindkét oldalán az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között, a Bláthy Ottó utca mindkét oldalán az Üllői út és az Elnök utca között, a Hell Miksa sétány mindkét oldalán a Hazlinszky Frigyes sétány és a Rapaics Raymund sétány között, a Villám utca páratlan oldalán a Győrffy István utca és az Elnök utca között, valamint a Népliget oldalán az Üllői úttal párhuzamos parkoló mindkét oldalán.

Péntek reggel 9 órától szombat hajnali 2 óráig lezárják a Fék utcát az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között, illetve az Albert Flórián utat a Fék utca és a Könyves Kálmán körút között. Déltől a Hell Miksa sétányt a Hazlinszky Frigyes sétány és a Rapaics Raymund sétány között zárják le, míg délután három órától az Albert Flórián utat a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között.

Szakaszosan és időszakosan szintén pénteken 15 órától lezárják a Könyves Kálmán körút mindkét oldalán a Forinyák Géza utca és az Üllői út szervizútjának Aréna felőli része közötti szakaszt.

Olvasói sztorik