Nemzetközi foci

Négyet lőtt Guzmics csapata

Hetedik mérkőzésén hetedik vereségét szenvedte el Csizmadia Csaba osztrák másodosztályú együttese.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A lengyel élvonal hetedik fordulójában Guzmics Richárd együttese, a krakkói Wisla odahaza 4-2-re győzött a Slask Wroclaw ellen. A magyar válogatott védő végigjátszotta a meccset, amelynek 89. percében sárga lapot kapott.

A belga bajnokság hatodik körében Köteles László együttese, a KRC Genk házigazdaként 2-0-ra nyert a Charleroi ellen. Honfitársunk végigvédte a találkozót.

A román bajnokság kilencedik fordulójában Miriuta László vezetőedző együttese, a marosvásárhelyi ASA 1-0-s győzelmet aratott Bőle Lukács csapata, a CSMS Iasi otthonában. Honfitársunk végig a pályán volt.

A német másodosztály ötödik fordulójában Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csapata, az RB Leipzig 1-1-et játszott az Union Berlin vendégeként. A magyar kapus hosszú eltiltása után a kispadra már leülhetett, a fiatal támadó viszont a hetvenedik percben csereként beállt, és az ő beadása után, egy öngóllal egyenlítettek a lipcseiek.

Hetedik mérkőzésén a hetedik vereségét szenvedte el az osztrák másodosztályban Csizmadia Csaba sereghajtó együttese, a Floridsdorfer AC, amely ezúttal Bécsújhelyen kapott ki 1-0-ra, és egyre reménytelenebb helyzetbe kerül. A tapasztalt magyar védő végigjátszotta a találkozót.

Olvasói sztorik