Hírek

Hivatalos: Tőzsér a QPR-ban folytatja

Kettő plusz egy évre írt alá az angol másodosztályú klubhoz, ahol az élvonalba jutás a cél.

Kapcsolódó cikkek

Az élvonalba jutással záruló watfordi szezon után ismét az angol másodosztályban (Championship) futballozhat Tőzsér Dániel. A magyar válogatott futballistát kettő plusz egy évre szerződtette a Queens Park Rangers – írja az F-Group menedzseriroda hírlevele.

A középpályás pénteken Londonban átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és a válogatott szünet utáni első bajnokin, szeptember 12-én, a Nottingham ellen mutatkozhat be új csapatában.

– Örülök, hogy az átigazolási időszak vége, és a románok elleni selejtező előtt eldőlt a sorsom, mert egy labdarúgó elsősorban akkor tud megfelelően teljesíteni, ha biztonságban érzi magát – nyilatkozta Tőzsér Dániel, aki korábban Debrecenben, legutóbb pedig a Ferencvárosnál edzett. – Türelmes voltam, nem kapkodtam, volt sok érdeklődés, több országból kerestek, de a QPR konkrét és nagyon korrekt ajánlattal állt elő. A Rangers – a tavalyi Watfordhoz hasonlóan – olyan Championship-csapat, amely nem a klasszikus brit futball erőlteti, labdabiztos, sok passzos játékra, illetve gólszerzésre törekszik, és a szakvezetés szerint az én stílusom illik ebbe a koncepcióba. Mindenki tisztában van vele, hogy a Queens Parknak az élvonalban a helye, így természetesen a visszajutás a cél. Watfordi játékosként is nagy élmény volt átélni a feljutást, és remélem, hogy a QPR tagjaként is részese lehetek egy ilyen sikernek, mert szeretném magam kipróbálni a Premier Leauge-ben.

Menedzsere, Filipovics Vladan emlékeztetett, hogy az olasz Parma csődje után megszűnt Tőzsér watfordi kölcsönszerződése, és bár a klubvezetés szerette volna megtartani, nem tudott versenyképes ajánlatot adni. A nyáron több lehetőség is adódott, hívták Spanyol- és Törökországba, de mivel remek teljesítményt nyújtott Angliában, több Championship-együttes is szerződtette volna. Kettő plusz egy évet írtak alá vele a QPR-nál, ami egyértelműen jelzi, hogy hosszútávon számolnak vele.

Olvasói sztorik