Nemzetközi foci

Az utolsó ajánlat Pogbáért

A Chelsea még egy kísérletet tesz és 70 millió fontot kínál a Juventusnak a francia válogatott középpályás játékjogáért cserébe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.cominformációi szerint, a Chelsea megtette utolsó ajánlatát Paul Pogbáért. Mint az ismeretes, a nyár elején szinte biztossá vált, hogy a Juventus nem tudja megtartani, egyik legértékesebb játékosát. Ennek ellenére a torinóiak állták a sarat, a szurkolók pedig kezdtek megnyugodni, sőt Pogba a szezon előtt kiválasztotta a tízes számú mezt, ami azt üzente a csapat szimpatizánsainak, hogy továbbra is marad a Bianconerinél. Az elmúlt héten azonban már újabb ostromlókról lehetett olvasni. A Chelsea az utolsó pillanatokat is megragadja, hogy megerősítse a keretét, és hajlandó tenni még egy utolsó ajánlatot az olaszoknak.
A londoni kékek 70 millió fontot kínálnak a még mindig csak 22 éves francia válogatott középpályásért cserébe. Egy ekkora ajánlatot nagyon nehéz visszautasítani, de sok múlhat Pogbán is, aki nem tudni, hogy mennyire fogékony a váltásra. Mindenesetre Anglia nem lenne ismeretlen terület a számára, hiszen korábban a Manchester United játékosa volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik