Nemzetközi foci

Dzsudzsák önkritikusan nyilatkozott

A Besiktas elnöke reméli, nem bánják meg, hogy végül nem a magyar játékost igazolták le.

Kapcsolódó cikkek

A haberturk.comcikkében Fikret Orman, a török Besiktas elnöke elmondta: reméli, nem bánják meg, hogy Ricardo Quaresma visszatért hozzájuk, és nem Dzsudzsák Balázst igazolták le helyette, aki végül a Bursasporban kötött ki.

Kétségei érhetőek, hiszen a klubvezetők vannak a legnehezebb helyzetben az átigazolási időszakban: több száz lehetőség közül kell kiválasztaniuk egy játékost, és a több millió eurós szerződések aláírása közben még a klub gazdálkodására is tekintettel kell lenniük.

A portugál klasszis góllal debütált régi-új csapatában, de aztán felelőtlen módon kiállíttatta magát a Trabzonspor ellen. A vezetőknek ez érthetően nem tetszett. Ezzel szemben Dzsudzsák Balázs nem szerzett gólt, a Bursaspor kikapott, de ő jól teljesített.

Nem titok, hogy a Besiktas is kiszemelte a magyar válogatott csapatkapitányát a közelmúltban, de az utolsó pillanatban mégis Quaresma érkezett.

– Bárcsak nekünk is volna egy Dzsudzsák Balázsunk… Úgy tűnik, nagyon hasznos tagja lesz a Bursaspornak. Remélem, nem bánjuk meg, hogy Quaresmát választottuk. Majd meglátjuk – mondta Fikret Orman.

Mindeközben abs16.comportál Önkritikus Dzsudzsák címmel közölt cikket honfitársunkkal. A bevezetőben leírják, hogy ez volt az első meccse a Bursaspor színeiben, de ő sem tudta megakadályozni a Gaziantepspor elleni 1-0-s vereséget. Pedig hatékonyan futballozott, több ígéretes támadása is volt, de az ellenfél kapusa nagyon jól védett.

– Megnyerhettük volna a meccset, de a sok helyzetünkből egyiket sem tudtuk értékesíteni. Ilyen a futball. Ha nem vagyunk elég hatékonyak a kapu előtt, bármikor kaphatunk egy gólt, akár az utolsó pillanatokban is, és azzal elúszik a meccs. Össze kell kapnunk magunkat. Tudtam, milyen fanatikusak itt a szurkolók, köszönöm nekik a fantasztikus hangulatot, de azt hallottam, hogy itt ez a normális. Kár, hogy elrontottuk a szórakozásukat a vereséggel. Hosszú a szezon, jobban kell koncentrálnunk, és minél több győzelmet kell majd szállítanunk, hogy boldoggá tegyük őket, ez a dolgunk.

Olvasói sztorik