Nemzetközi foci

Továbbra is titkolóznak a Videotonnál

Elindult a csapat Lengyelországba; a vezetőedző távozását egyelőre nem kommunikálják.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a csütörtök esti, Lech Poznan elleni Európa Liga-selejtező helyszínére a Videoton FC küldöttsége, amely várhatóan 11.30 körül érkezik meg Lengyelországba – írja a vidi.hu.

A poznani repülőtérről egyből a szállodába megy a csapat, ebéd, majd csendes pihenő következik. A sajtótájékoztató 18.30-kor kezdődik az INEA Stadionban, az edzés pedig 19 órakor.

Friss hír, hogy a keddi edzésen már részt vett Juhász Roland is, és tagja az utazó keretnek, Feczesin Róbert viszont vírusos fertőzéssel betegeskedik, így ő nem szállt fel a Lengyelországba tartó gépre, ahogyan Rudolf Gergelyt is hiába keressük a névsorban.

Érdekesség, hogy a klub honlapjának cikkében egy szót sem ejtenek arról, hogy nem a francia Bernard Casoni, hanem segítője, Pető Tamás irányítja a csapatot csütörtök este, pedig hétfőn és kedden több forrásból napvilágot látott, hogy elválnak a Videoton és a nyáron szerződtetett vezetőedző útjai…

A Videoton utazó kerete:

Braniszlav Danilovics, Gábor Péter, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Fejes András, Gyurcsó Ádám, Mirko Ivanovszki, Juhász Roland, Kovács István, Lang Ádám, Pátkai Máté, Sejben Viktor, Koltai Tamás, Simon Ádám, Alhassane Soumah, Paulo Vinícius, Dinko Trebotics, Filipe Oliveira

Olvasói sztorik