Nemzetközi foci

Mi is láthatjuk Dzsudzsák góljait

Idehaza a Sport TV közvetíti a török élvonal mérkőzéseit.

Kapcsolódó cikkek

Megerősítés:

A Rangadó.hu értesülését csütörtökön egy török forrásis megerősítette!

Az Origoszerdán elemzést készített Dzsudzsák Balázs eddigi karrierjéről és néhány nappal ezelőtti klubváltásáról. A cikk a következő mondattal zárul: „Csak szurkolói énünk csalódott, mert abban bíztunk, hogy végre nemcsak a videómegosztókon láthatjuk a góljait, hanem a vasárnapi ebéd után a tévét bekapcsolva is.”

Nos, a Rangadó.hu értesülése szerint a Sport TV jóvoltából idehaza is láthatjuk Dzsudzsák góljait, a kereskedelmi sportcsatorna ugyanis megvásárolta a török élvonal mérkőzéseinek közvetítései jogát.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Bursaspor minden meccse garantáltan képernyőre kerül, hiszen a magyar válogatott csapatkapitányának új klubja mellett minden bizonnyal a Galatasaray, a Besiktas és a Fenerbahce találkozói is láthatóak lesznek, és ne feledkezzünk meg a Mersin Idman Yurdu csatárától, Futács Márkóról sem.

Arról nincs információnk, hogy a magyar NB I közvetítési jogait idén nyáron elveszítő Sport TV kimondottan Dzsudzsák Balázs odaigazolása miatt hajtott-e rá a török élvonalra, vagy akkor is megszerezte volna, ha honfitársunk végül nem a Bursasport választja.

Olvasói sztorik