Nemzetközi foci

Topcsapatok vinnék Ibrahimovicot

A PSG egy megfelelő ajánlat esetén hajlandó elengedni a svéd szupersztárt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az egyik legnagyobb brit portál, a Daily Mailinformációi szerint, egy megfelelő ajánlat esetén a PSG nem gördít akadályt Zlatan Ibrahimovic távozása elé. A svéd szupersztár tehát minden bizonnyal távozik a francia fővárosból, érdeklődőkből persze nincsen hiány.

Az AC Milan szívesen visszacsábítaná az egykori játékosát, bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy csatárból nincsen hiány Milánóban. Mint ismeretes, a nyári átigazolási időszakban az EL-döntő hőse Bacca, és a Shakhtar gólvágója, Luiz Adriano is a Rossonerihez igazolt. A másik lehetséges verzió az Arsenal lenne. Az ágyúsok gőzerővel keresnek csatárt, de Benzema, és Cavani esetleges szerződtetése is szóba került. Valószínűleg, ha valamelyikük érkezik Londonba, akkor Ibrahimovic játékára már nem lenne szükség.
Louis van Gaal, a Manchester United vezetőedzője is fontolgatja a svéd válogatott csapatkapitányának a leigazolását, hiszen a vörös ördögöknél Robin van Persie már távozott, és Javier Hernándezt sem marasztalja a holland tréner. A gyárvárosiakkal kapcsolatban a Barcelona támadóját Pedrot hozták szóba, akit a városi rivális City is vinne.

Olvasói sztorik