Nemzetközi foci

Nagybevásárlásra készül a Juventus

Nem Juan Cuadrado az egyetlen játékos, akit a torinóiak Olaszországba akarnak csábítani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Calciomercato információi szerint, Massimiliano Allegri nincs maradéktalanul megelégedve a jelenlegi kerettel, ezért további erősítések várhatóak a Juventus háza táján. Mint az ismertes, a torinóiak riválisai remekül erősítettek a nyáron, de a rekordbajnoknál a végére hagyták a csattanót. Már korábban beszámoltunk róla, hogy Cuadrado nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen Olaszországba, és a Juve játékosa legyen. A kolumbiai egyelőre kölcsönbe érkezik opciós joggal.
A Juventus elszántan keresi Arturo Vidal lehetséges utódját, és három labdarúgó jöhet szóba a dél-amerikai pótlására. A Tottenham középpályását, Christian Eriksent nem lesz könnyű elcsábítani Londonból, hiszen a sarkantyúsok egyik legjobbja volt az előző szezonban. A még mindig csak 23 éves dán középpályásért 30 millió euró körüli összeget kéne letenniük a zebrák vezetőinek.

Az olaszoknál még mindig képbe van Julian Draxler szerződtetése, akiért 40 millió eurót kér a Schalke, amit a Juventus vezetői sokallnak a német játékmesterért kiadni. A Bianconeri azonban könnyen lehet, hogy a harmadik verziót választja, és elcsábítja Henrikh Mkhitarjant a Dortmundtól. A BVB sokoldalú középpályása rögtön egy duplával indította az idényt, ráadásul nem is kéne annyit kifizetni érte, mint a már említett két labdarúgóért. A transfermarkt.de nevű német szaklap információi szerint, a 26 éves örmény származású játékos jelenlegi piaci értéke 18 millió euró körül mozog.
Túllépve középpályásokon a Juventus még egy szélsőt is vásárolna az átigazolási piac bezárulta előtt. A torinóiak a Tottenham labdarúgóját csábítanák vissza Itália földjére. Erik Lamela ugyanis már játszott a Serie A-ban az AS Roma játékosaként, ahol rendre jó teljesítményt nyújtott. Az argentin megszerzése sem lenne olcsó mulatság, de Cuadradohoz hasonlóan először csak kölcsönben, opciós joggal vinnék. Persze nem biztos, hogy a sarkantyúsoknál ebbe belemennek.

Olvasói sztorik