Nemzetközi foci

Visszavettek Dzsudzsák pénzéből

A korábban kiszivárgott kétmillió euró helyett háromszázezerrel kevesebbet fog keresni szezononként.

Kapcsolódó cikkek

A futbolarena.com vasárnap délutáni cikke beszámolróla, hogy Dzsudzsák Balázs megérkezett Törökországba. A Bursaspor mindenben megállapodott az orosz Dinamo Moszkvával, illetve a magyar válogatott csapatkapitányával is.

A hírek szerint a Dinamo 1 600 000 eurót kapott, amiért felbontotta a szélső szerződését, amely az idei naptári év végéig szólt. Honfitársunk a korábban beharangozott kétmillió euró helyett „csak” 1 700 000 eurós fizetést kap szezononként.

FRISS: a fanatik.com.tr cikkeszerint a hároméves szerződés azt is tartalmazza, hogy meccsenként ötezer euróval gazdagodik Dzsudzsák.

A török klub honlapján látható videofelvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd így nyilatkozott:

– Budapestről érkeztem és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot – mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.

Dzsudzsák várhatóan hétfőn írja alá új szerződését. Az idei szezon szombat este vereséggel kezdő Bursaspor lesz eddig karrierje negyedik külföldi klubja a holland PSV Eindhoven, illetve az orosz Anzsi Mahacskala és a Dinamo Moszkva után.

Az egyik szurkolói Twitter-oldal már az érkezésekor készített videókat is megosztotta, illetve az is kiderült, hogy a 7-es mezszámot kapja új csapatában.

– Garantálom, hogy a Bursaspor az első háromban lesz a bajnokság végére – idézi asporx.coma magyar labdarúgót, aki elmondta, hogy a játékostársaktól kapott információk, és az edzéseken látottak alapján biztos benne, hogy jó döntést hozott.

– Izgatott vagyok, de készen állok pályafutásom új szakaszának kezdetére. Már az első beszélgetés alkalmával láttam a kivételes figyelmet a Bursaspor részéről, ez okvetlenül pozitívum volt, és éppen ezért a csapat előnyt élvezett nálam. Elolvastam a klubbal kapcsolatos információkat, miközben idejöttem. Történelmi eredményekre vágyom, kupát szeretnék nyerni a Bursasporral – idézi Dzsudzsák további szavait a haberler.com.

Olvasói sztorik