Nemzetközi foci

Köteles volt a meccs legjobbja

A magyar kapus bravúros védéseinek köszönheti a belga KRC Genk, hogy nem kapott ki péntek este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Negyedik mérkőzését is elvesztette az osztrák másodosztályban Csizmadia Csaba klubja, a Floridsdorfer AC. A bécsiek ezúttal hazai pályán kaptak ki 3-1-re az Austria Lustenau elleni meccsen, amelyet honfitársunk végigjátszott. A FAC a mezőny egyetlen nullapontos együtteseként a tabella utolsó helyén áll.

A román élvonal ötödik fordulójában Bőle Lukács csapata, a huszadik perctől emberelőnyben játszó CSMS Iasi házigazdaként 2-1-re győzött a kolozsvári CFR ellen. A magyar játékos kezdő volt, végigjátszotta a meccset, amelynek második percében sárga lapot kapott.

Belgiumban, a harmadik fordulóban gól nélküli mérkőzést játszott Köteles László együttese, a KRC Genk, amelynek ezúttal a Waregem otthonában volt jelenése. A magyar kapus végigvédte a találkozót, és olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy őt választották a meccs legjobbjának. Az alábbi videóból kiderül, hogy nem érdemtelenül…

https://www.youtube.com/watch?v=8rDvyb5-tL0

Olvasói sztorik