Nemzetközi foci

Győzelemmel kozmetikázott a Miriuta-csapat

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Miriuta László vezetőedző csapata, a marosvásárhelyi ASA a múlt héten hazai pályán 3-0-ra kikapott a francia AS Saint-Étienne ellen az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában, a mai visszavágón viszont 2-0-ra vezetett tehát közel volt a nagy bravúrhoz. A házigazdák végül betaláltak, de a román együttes a 2-1-es győzelemnek köszönhetően legalább emelt fővel búcsúzhat a nemzetközi porondtól.

A varsói Legia 2-1-re vezetett az idegenbeli első meccsen az albán Kukesi ellen, amikor lelátói rendbontás miatt félbeszakadt a találkozó, amit később az UEFA 3-0-val a lengyeleknek írt jóvá. Ezzel lefutottá vált a párharc, ezért a visszavágón Nikolics Nemanja nem is lépett pályára; a kispadról nézte, amint csapata 1-0-ra győz, és kettős sikerrel lép tovább.

Priskin Tamás együttese, a szlovák Slovan Bratislava az idegenbeli első meccs 2-0-s veresége után odahaza is kétgólos hátrányba került, de aztán 3-2-re fordított az orosz FK Krasznodar ellen. A vendégek végül egyenlítettek, így a pozsonyiak hatgólos döntetlen után búcsúztak az EL-selejtezőtől. A magyar válogatott csatár a kispadról nézte végig az eseménydús találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik