Nemzetközi foci

Még hosszú évekig a Sport TV közvetíti a Primera Divisiónt

A spanyol labdarúgás szerelmesei továbbra is a Sport TV-n követhetik nyomon a La Liga eseményeit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Barcelona és Real Madrid meccsei továbbra is helyet kapnak a Sport1 és a Sport2 kínálatában. A két sportcsatorna mellett harmadik csatornaként ősszel az AMC is közvetít labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseket kedden és szerdán – írja a sport1tv.hu.

A Sport TV alapításától kezdve élőben követi nyomon a Primera División mérkőzéseit, a Pragosporttal most megkötött szerződésnek köszönhetően ez még hosszú évekig így lesz. Európa jelenlegi legjobb futballcsapata, a Barcelona, valamint a kontinens legeredményesebb klubja, a Real Madrid összes bajnokija természetesen élőben lesz látható, így aztán senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Suárez, Neymar, Bale, Benzema és a többiek varázslatairól. Emellett a Sport TV-n lesznek láthatóak az angol FA-kupa és a Német Kupa küzdelmei.

A labdarúgó Bajnokok Ligájából korábban nem látott mennyiségű találkozót közvetít a Sport1, a Sport2 és az AMC. A csatornákat működtető AMC Networks a több mint 60 élőben közvetített labdarúgó BL-mérkőzéssel új magyar rekordot állít fel, és az egyes fordulók hetében a hét minden napján BL-műsorral készül. A Sport1 elsőként augusztus 11-én élőben mutatja meg a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona és az Európa-ligában címvédő Sevilla összecsapását az európai Szuperkupáért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik