Nemzetközi foci

Nagybevásárlásra készül a Fiorentina

A firenzeiek a Liverpool mellőzött támadója mellett, Alessio Cercit és Davide Astorit is vinnék.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A mindig jól értesült La Gazzetta dello Sportinformációi szerint, a Fiorentinánál komoly erősítések lesznek a közeljövőben. A firenzeiek vasárnap a világ jelenlegi legjobb csapatát, a Barcelonát győzték le 2-1-re, de a keret még jócskán változhat a bajnoki rajtig. Való igaz, hogy eddig a violáktól jobbára távoztak játékosok, mintsem érkeztek. Mario Gomez a Besiktashoz, Savic az Atlético Madrid együtteséhez, míg Neto a Juventushoz szerződött és még Mohamed Salaht sem sikerült megtartaniuk, tehát rájuk fér az erősítés. Az olasz portál úgy tudja, hogy a Fiorentina már mindenben megállapodott a Cagliarival Davide Astori átigazolása kapcsán. Mint ismeretes az olasz válogatott játékos az előző idényt az AS Románál töltötte kölcsönben, de a farkasok nem tartotta igényt a szolgálataira. A 28 éves hátvédet a Juventus, és a Napoli is vitte volna, de előbbi Benatia leigazolásán munkálkodik, míg utóbbi a román Vlad Chirichest szerződtette a védelem tengelyébe, így Astori a firenzeieknél köthet ki.

A portugál tréner a támadóposztot is meg akarja erősíteni, ahol szóba került Mario Balotelli, és Destro leigazolása, de mind a két játékosért többet kérnek csapataik, mint amennyit a lilák adnának értük. A Fiorentina vezetőinek azonban van egy másik terve is, a szintén Liverpoolban szerepelő Fabio Borini szerződtetése. Az olasz válogatott játékos a mellőzöttség miatt távozna a Mersey-partiakhoz, tehát számára is előnyös lenne a váltás, és a vörösök sem ragaszkodnak a csatárhoz.
A harmadik név a kalapban nem más, mint a Milan játékosa Alessio Cerci lenne. A rózsaszín lap úgy tudja, hogy az AC Milan új vezetőedzője nem számol az itáliai szélsővel, ezért egy megfelelő ajánlat esetén távozhat Milánóból. A Fiorentina tehát három olasz válogatott játékost készül igazolni, ráadásul minden posztra egyet.

Olvasói sztorik