Nemzetközi foci

Juventus: Két középpályás érkezhet

A nyáron szerződtetett Sami Khedira sérülése miatt újabb igazolásokat terveznek a torinóiak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Calciomercato értesülései szerint, a Juventusnak muszáj visszatérnie az átigazolási piacra, és ezt a klub vezetői is pontosan tudják. Mint ismeretes, nem a torinóiak a legszerencsésebb csapat mostanában, hiszen az elmúlt három felkészülési mérkőzésen három alapemberük sérült le, név szerint Barzagli, Chiellini, és legutóbb Khedira. A frissen szerződtetett német válogatott kiesése érintheti a legérzékenyebben a zebrákat, mivel Vidal és Pirlo távozása miatt eddig is vékony volt a középpályájuk. A kialakult helyzetben pedig Allegri csak Marchisiora és Pogbára számíthat.
A Juventusnál nem szeretnék, ha ez szezon közben is előfordulna, ezért két középpályást is szerződtetnének még a nyáron. Az egyik kiszemelt nem más, mint az AC Milan által is csábított Axel Witsel. A belga középpályás alapembere volt a Zenitnek az előző idényben, ezért a szentpéterváriak 35 millió euró alatt nem engednék egyik legjobbjukat. Az olaszok első körben egy 20 millió eurós ajánlatot tettek különböző bónuszokkal.
A másik lehetséges érkező az Inter játékosa, Fredy Guarín lenne. Az ő megszerzésére sokkal nagyobb az esély, mert Roberto Mancini nem számol a sokoldalú kolumbiai játékossal, ráadásul Felipe Melo érkezésével valószínűleg háttérbe is szorulhat. A Juve tavaly már megkörnyékezte a 29 éves dél-amerikait, akinek nagy előnye lehet, hogy nem lenne idegen környezet számára a Serie A. Az olasz portál úgy tudja, hogy Guarinért 10 millió euró körüli összeget adna a torinói klub.

Olvasói sztorik