Nemzetközi foci

Inter: Hat játékosnak is arrivederci

A milánóiak több labdarúgójukra sem számítanak, akiknek az eladása után kapott 30 millió euróból igazolnának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A mindig jól értesült La Gazzetta dello Sportinformációi szerint, Roberto Mancini közölte elképzeléseit a vezetőséggel, ebbe pedig hat játékos nem tartozott bele, akik átadólistára kerültek. Több mint valószínű, hogy a következő idénytől nem lesz az Inter futballistája Andreolli, D’Ambrosio, Nagatomo, Schelotto, Taider, és a télen szerződtetett Shaqiri sem. A milánóiak számítása szerint az említett labdarúgók eladása után 30 millió euró körüli összeget várnak, amit további erősítésekre költenének. A Nerazzurri még mindenképpen szerződtetné a Wolfsburg középpályását, Ivan Perisicet, akiért a klubja 18 millió eurót kér. Az olasz vezetőedző a balhátvéd posztot is megerősítené, ahova az elsőszámú kiszemelt Gael Clichy.

Ami a távozókat illeti, Danilo D’Ambrosio, amióta Torinóból áttette a székhelyét Milánóba nem igen tudott megragadni a kezdőcsapatban, és Roberto Mancini továbbra sem számít rá. A rózsaszín lap úgy tudja, hogy a 26 éves védő iránt a Schalke 04, és az angol West Ham érdeklődik. Xherdan Shaqiri fél évvel az érkezése után rögtön távozhat is. A sokoldalú svájci játékos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért visszatérhet a Bundesligába. A Schalke és a Dortmund is érdeklődik a 23 éves labdarúgó iránt.
Nagatomo, az olasz vezetőedző érkezését követően vált létszámfelettivé, a japán szélső Törökországban folytathatja pályafutását. A 28 éves villámléptű ázsiait a Galatasaray vinné, az Inter pedig megpróbálja elcserélni Felipe Melo játékjogára.
Az Andreolli, Schelotto, Taider trióért nem versengenek a csapatok, ezért könnyen lehet, hogy nem tudja őket eladni az Inter. Schelotto és Taider már az előző idényt is kölcsönben töltötték, előbbi a Chievonál, míg utóbbi a Sassoulonál. Nem kizárt, hogy hasonló sors vár majd rájuk, ha csak nem fut be értük érdemi ajánlat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik