Nemzetközi foci

Dárdai a vereség ellenére elégedett

A Hertha BSC magyar vezetőedzője a Genoa elleni meccsen látta, amit látni szeretett volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dárdai Pál vezetőedző együttese, a Bundesliga rajtjára készülő Hertha BSC szombaton felkészülési mérkőzést játszott az olasz Genoa csapatával. A berliniek 2-0-ra elveszítették a találkozót, a magyar tréner a klub honlapjának mégis elégedetten nyilatkozott.

– A vereség ellenére láttam, amit látni szerettem volna. Jó volt a labdabirtoklási mutatónk és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Ennél több lehetőségünk valószínűleg a Bundesligában sem adódik majd. A játékunkból csak a gól hiányzott, de a futballt arra játsszák. Nem vagyok varázsló, de több támadónk is sérüléssel bajlódik, Salomon Kalounak pedig az utóbbi időben nem volt szerencséje – mondta Dárdai Pál.

Ez volt a berliniek utolsó edzőmeccse a Bielefeld elleni, jövő hétvégi kupameccs előtt. A Berliner Zeitung cikke megjegyzi, hogy a színházban a premier elleni főpróba már megszakítás nélkül zajlik, akkor már mindenki tudja a szerepét, de ez a futballban némileg eltérően működik, mert lehet, hogy a főszereplők között még lesz személyi változás.

Egy másik írásmegjegyzi, hogy jelenleg nem sok alternatívája van Dárdainak, aki még mindig nem mondott le a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs megszerzéséről.

Olvasói sztorik