Nemzetközi foci

Dárdai Pált menesztik elsőként?

Az Eintracht Frankfurt és a Hannover edzőjének a legbizonytalanabb a helyzete Németországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Érdekes listát tett közzé a Bild, amelyben a betsafe.com megtippelte, vajon melyik edzőt menesztik először a Bundesliga hamarosan kezdődő új idényében.

Armin Veh (Eintracht Frankfurt) és Michael Frontzeck (Hannover) áll az első helyen 6.5-ös szorzóval, és őket bizony Bruno Labbadia (Hamburg), valamint Dárdai Pál (Hertha BSC) követi 8-as szorzóval.

Josep Guardiola (Bayern München) menesztésének esélye 35 az egyhez, de a legnagyobb biztonságban a tipposzlop szerint nem ő, hanem a Mönchengladbach szakvezetője, Lucien Favre van (40:1).

A listát vezető Armin Veh szerződése 2017-ig érvényes, de nem bosszankodik, épp ellenkezőleg: jó előjelnek tartja, hogy ő áll az élen.

– Úgy gondolom, ez nem egy rossz ómen, mivel akkor is magasan én vezettem ezt a listát, amikor bajnokok lettünk a VfB Stuttgarttal – mondta az edző, aki tulajdonképpen tényleg nyugodt lehet, hiszen Heribert Bruchhagen 2003-as kirúgása óta csak egyszer menesztették az edzőt Frankfurtban, 2011-ben Michael Skibbe munkáját köszönték meg idő előtt.

Armin Veh nyilván minden meg fog tenni, hogy ne kelljen megismétlődnie annak, ami tavaly ősszel történt, akkor ugyanis lemondott Stuttgartban.

Christian Prechtl, a Betsafe PR-ügynökségeként tevékenykedő Gamblers First munkatársa elmondta, hogy a lista elkészítéséhez nincs semmilyen konkrét formula, csak sok statisztika és még több megérzés kell hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik