Nemzetközi foci

A Rosenborgnak már fújt az ír bíró

A 37 éves Neil Doyle a többi között Románia–Szlovákia válogatott meccset is vezetett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A 37 éves ír Neil Doyle lesz a Debrecen és a vendég norvég Rosenborg csütörtök esti Európa Liga-selejtezőjének játékvezetője. 2011-ben lett UEFA 4. kategóriás bíró, egy évvel később pedig a 2. kategóriába került.

Magyar csapatnak még nem fújt, a Rosenborgnak viszont már igen: 2012-ben a svájci Servette FC elleni európai kupameccset, amelyen nem esett gól. Idén a horvát Dinamo Zagreb és a luxemburgi Fola Esch kupamérkőzését korábban pedig a többi között a Görögország–Szerbia, a Svájc–Jamaica és a Románia–Szlovákia válogatott találkozókat bízták rá.

A DVSC honlapjának beszámolója szerint a Rosenborg küldöttsége szerda délután érkezik repülővel Debrecenbe. A norvég csapat először a szálláshelyére megy, majd 19 órától a Nagyerdei Stadionban edz. Ugyanebben az időpontban Kondás Elemér a Pallagon található akadémián tart majd tréninget. Ezek után kerül majd sor a két sajtótájékoztatóra.

A vendégek a csütörtöki meccset követően nem térnek azonnal haza, csak másnap délelőtt repülnek vissza Norvégiába. A párharc első mérkőzése 20 órakor, a jövő csütörtöki visszavágó pedig 19 órakor kezdődik.

Olvasói sztorik