Storck: „Jónak mondható a sorsolásunk”

A szövetségi kapitány szerint itthon egyik riválissal szemben sem kell majd esélytelenül felmennie a pályára a válogatottnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mint ismert, Andorrával, Feröer-szigetekkel, Lettországgal, Svájccal és Portugáliával találkozik majd a magyar válogatott a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatában. A mieink német szövetségi kapitánya, Bernd Storck az MLSZ honlapjánvéleményezte a szombat délutáni sorsolást.

– Az én megbízatásom négy mérkőzésre szól, a világbajnoki selejtezők pedig még távol vannak, de sportigazgatóként is úgy gondolom, összességében jónak mondaható a sorsolásunk, hiszen a negyedik, ötödik és hatodik kalapból olyan ellenfeleket kaptunk, amelyek ellen nyernünk kell majd a sorozatban. Feröerrel a mostani selejtezősorozatban, Andorrával az előző világbajnoki selejtezősorozatban voltunk egy csoportban, ezért aktuális képünk van mindkét válogatott játékerejéről. A portugál csapat kiemelkedik a csoportból, de két éve még Svájc is a nyolcadik helyen állt a FIFA világranglistáján, tehát nem kérdés, hogy mindkét együttes előttünk jár jelenleg. Ezzel együtt hazai pályán, egy jól szervezett magyar válogatottnak egyik rivális ellen sem kell majd esélytelenül felmennie a pályára – fogalmazott Bernd Storck.