Nemzetközi foci

Dárdai Pál biztos a kijutásban

A távozó szövetségi kapitány úgy véli, hogy a magyar válogatott nélküle is megteszi az utolsó lépést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Hertha BSC közleménytadott ki, miután visszarendelte a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Dárdai Pált, a német Bundesligában szereplő csapat vezetőedzőjét.

A klub állítása szerint a döntést egy konstruktív beszélgetés előzte meg Michael Preetz és Dárdai Pál között. Az ügyvezető leszögezte, hogy honfitársunk tevékenysége megköveteli, hogy minden erejét és figyelmét teljes körűen a berlinieknek szentelje.

– Elfogadom és tiszteletben tartom a Hertha BSC döntését. Jó dolog, hogy most már mindenki számára világos, melyik csapatot irányítom a következő szezonban, melyikre kell összpontosítanom – nyilatkozott Dárdai Pál. – Mindig mondtam, hogy a szívem magyar. Otthon mindenki tudja, mennyire szeretem a hazámat, és mennyire fontos volt számomra, hogy segítsem a nemzeti csapatot. Sikerült a válogatottat a helyes útra terelni, és honfitársaimba visszatért a futball büszkesége. Úgy gondolom, az általunk meghatározott szerkezet nagyon jó lesz a jövőben is, ezért nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat nélkülem is megteszi az utolsó lépést. Meggyőződésem, hogy Magyarország kijut az Európa-bajnokság döntőjébe.

Olvasói sztorik