Nemzetközi foci

Stieber és Szalai is gólt lőtt

A Hamburg 7-0-ra, a Hoffenheim 5-0-ra győzött edzőmeccsen; Dárdai Pál csapata kikapott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A kínai bajnokság 19. fordulójában a Csangcsun Jataj 2-1-re győzte le a Liaoning Whowin csapatát, annak ellenére is, hogy egyik legjobbja, Huszti Szabolcs eltiltás miatt nem játszhatott. Elek Ákos végig a pályán volt. A Whowinban most debütált a magyar származású, de román válogatott Eric Bicfalvi.

A német másodosztályú 1860 München 3-1-es vereséget szenvedett az élvonalbeli Werder Bremen elleni edzőmeccsen. A bajoroknál Simon Krisztián a második félidőben volt pályán.

Köteles László csapata, a belga KRC Genk 1-0-ra nyert az angol másodvonalbeli Charlton Athletic ellen. A magyar kapus nem lépett pályára.

Stieber Zoltán német első osztályú együttese, a Hamburger SV 7-0-ra győzött az alsóbb osztályú TV Jahn Schneverdingen ellen. Honfitársunk kezdő volt és a 21. percben gólt szerzett.

Szalai Ádám is betalált! A Hoffenheim 5-0-ra győzött a szintén alacsonyabb osztályú Neckarsulmer ellen. A csatár kezdő volt és az ő nevéhez fűződik a második találat.

Dárdai Pál vezetőedző együttese, a Hertha BSC 1-0-s vereséget szenvedett a spanyol Rayo Vallecano ellen.

A Deportivo La Coruna 3-1-re győzött a szintén spanyol Ferrol elleni edzőmeccsen, de Mervó Bence (még?) nem lépett pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik