Nemzetközi foci

VIDEÓ: nézze meg, hogy bunyóznak Kádár Tamásék szurkolói

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tizennyolc szurkoló sérült meg Szarajevóban hétfő éjjel, amikor a Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő bosnyák és lengyel szurkolók összeverekedtek – írja az MTI. A hazai FK Sarajevo, és a lengyel Lech Poznan drukkerei találkoztak egymással, nem kimondottan barátságos körülménye között. A vendégcsapatban szerepel Kádár Tamás és Holman Dávid, illetve Lovrencsics Gergő is, de utóbbit a sérülése miatt nem vitték magukkal.

A verekedés következtében 11 bosnyák és hét lengyel fanatikus került kórházba, amelynek szóvivője elmondta: a hazai drukkerek közül hárman is súlyos fejsérüléseket szenvedtek, őket további megfigyelésre bent tartják. Az órákig tartó összecsapásokban a huligánok jelentős károkat okoztak számos helyi étteremben, üzletben és a parkoló autókban.

A meccs kedden 21 órakor kezdődik. A Lech Poznan felhívást intézett a bosnyák városban tartózkodó drukkereinek, amelynek a lényege, hogy a balhék elkerülése miatt ne reagáljanak az esetleges további provokációkra. Az esti összecsapásról egy nem túl jó minőségű videofelvétel is felkerült az internetre:

https://www.youtube.com/watch?v=t0OxrO10x_8