Nemzetközi foci

A Juve, és a Real harcol Benatiaért

A Bayern München hátvédje kevesli a lehetőséget amit kap, ezért egy szezon után válthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.cominformációi szerint, Mehdi Benatia távozni akar Münchenből, mert kevesli a játéklehetőséget, amit a bajoroknál kap. A 28 éves hátvéd Guardiola sűrű rotációja miatt összesen 24 mérkőzésen jutott szerephez. A marokkói válogatott pedig olyan csapatba szerződne, ahol legalább 35 találkozón kap lehetőséget egy idényben. Mint ismeretes, Benatia az AS Roma együttesétől érkezett 2014 nyarán Münchenbe 28 millió euró fejében. Úgy tűnik azonban, hogy az afrikai származású labdarúgó egy szezon után távozhat is Németországból.
Az angol portál úgy tudja, hogy a Juventus, és a Real Madrid is élénken érdeklődik Benatia iránt. A királyiak mint tudjuk védőproblémával küzdenek, így egy esetleges transzferrel mindkét fél jól járhat.
– A Real Madrid, és a Juventus érdeklődésének bármelyik játékos örülne, hiszen két hatalmas klubról beszélünk. Jelenleg is egy komoly csapatban játszok, ahol az a célom, hogy egy idényen belül legalább 35 mérkőzésen pályára tudjak lépni. Ha ez továbbra sem sikerül, akkor elkezdek új lehetőség után nézni. Mint tudjuk a futballban bármi megtörténhet – erősítette meg Benatia.

Olvasói sztorik