Nemzetközi foci

Messi szünetelteti a válogatottat?

Az argentin szupersztárt az elveszített döntő után kezdte ki a sajtó, ezért egy fájdalmas döntést készül meghozni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismeretes, Chile válogatottja nyerte meg a 2015-ös Copa Américát azzal, hogy a döntőben tizenegyesekkel legyőzte Argentínát. Ez azt jelenti, hogy a gauchók egy év alatt két roppant fontos finálét veszítettek el, hiszen tavaly a brazíliai világbajnokságon is csak az ezüstérem jutott Messiéknek. Az argentin lapok, köztük az Olé élesen bírálta a válogatottat, és a Barcelona klasszisát kiáltotta ki bűnbaknak. A lapnál még azt is hozzátették, hogy a klubszinten remeklő szupersztár nem érdemli meg a csapatkapitányi karszalagot, amit a nemzeti tizenegynél visel.

Szintén az Olé írta meg, hogy Lionel Messit annyi kritika érte mostanában, hogy komolyan elgondolkodott egy nagyon fájdalmas döntésen. A 28 éves klasszis fejében megfordult, hogy egy ideig szünetelteti válogatottbeli karrierjét, és csak a klubcsapatára, a Barcelonára koncentrál.
Messi a Copa Américát követően egy nyílt levelet is közölt a hivatalos Facebook-oldalán, amiben leírja, hogy mennyire sajnálja, az elveszített döntőt, de mint tudjuk, nála a korrektséggel soha nem volt gond, mégis ő viheti el a balhét. Messi hiányát azonban az egész argentin nemzeti együttes meg fogja majd érezni. Valószínűleg a vezetők most azon munkálkodnak, hogy megpróbálják jobb belátásra bírni legjobbjukat.

Olvasói sztorik