Nemzetközi foci

Miriuta sorsa továbbra is bizonytalan

A másodosztályú Rapid Bucuresti, vagy az ezüstérmes Marosvásárhely lehet a következő csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Továbbra is gyakran jelennek meg hírek a harmadosztályba süllyedő Győri ETO-tól távozó vezetőedző, Miriuta László további sorsával kapcsolatban. Arról már írtunk, hogy ő az egyik jelölt a román élvonalból kiesett Rapid Bucuresti kispadjára. A helyzet nem változott, bár sok a bizonytalanság a fővárosi klub körül. Ha Valerij Moraru lesz az elnök, akkor 95 százalék, hogy Miriutát nevezi ki edzőnek – írja a román Digi Sporthonlapja.

A digi24.ro írása szerint a legutóbbi évadban ezüstérmes Marosvásárhely együttesénél sem fenékig tejfel az élet. Minden bizonnyal a Steaua Bucuresti elleni Szuperkupa-mérkőzés lesz az új vezetőedző, Dan Petrescu első és egyben utolsó hivatalos meccse is a kispadon, mert csábító ajánlatot kapott Kínából. Pedig idényenként negyedmillió euróval ő lenne a román élvonal legjobban fizetett trénere. A vezetők már felkészültek a távozására, így került ismét képbe Miriuta.

A klubnál újragondolnák az egész csapattal kapcsolatos stratégiát, de a játékosok és a munkatársak elmaradt bérének kifizetése elsőbbséget fog élvezni.

Olvasói sztorik