Nemzetközi foci

Miriuta a Bajnokok Ligájában?

A román élvonalban listavezető Marosvásárhely vezetőedzője lehet a következő szezonban a Győr trénere.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A diósgyőri vereség (1-4) után az NB III-ba süllyedő Győri ETO edzője, Miruta László elmondta, hogy nagyon szeretne Magyarországon dolgozni a következő szezonban is, de ha nem jön össze, akkor külföldön fog csapatot keresni magának.

Nos, úgy tűnik, egy komoly romániai ajánlata már mindenképp van. A fanatik.ro cikke szerint edzőváltásra készülnek Marosvásárhelyen. A listavezető ASA közel áll a bajnoki cím megszerzéséhez, ennek ellenére nem biztos, hogy Liviu Ciobotariu marad a kispadon. Az indok a klub bizonytalan pénzügyi helyzete, illetve van néhány csábító ajánlata külföldről. A klub vezetője, Claudiu Maior alpolgármester már megkezdte a tárgyalásokat egy másik edzővel, aki nem más, mint a nyáron szerződés nélkülivé váló Miriuta.

Szóval Maior megbeszéléseket folytatott Miriutával, és felajánlotta, hogy menjen Marosvásárhelyre, ahol európai kupaszereplő csapatot irányíthat. A CFR Cluj korábbi trénere számára nagy a kísértés, hogy elfogadja az ajánlatot. Maior felhatalmazta Daniel Stanciut, hogy tárgyaljon Miriutával az együttműködés részleteiről.

Miriuta egyébként tárgyalt a Dinamo Bucurestivel is, de kinevezését Dinu Gheorghe elnök megakadályozta, úgyhogy a fővárosiakkal még nem jutott megállapodásra. Bukarestben azonnal át kéne vennie a csapatot, de a szakember erre nem hajlandó.

Olvasói sztorik