Nemzetközi foci

Dzsudzsák egy félidőt játszott

Guzmics Richárd csapata edzőmeccsen nem bírt a másodosztályú Zaglebie Sosnowieccel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Gyűjtőcikkünkből a felkészülési mérkőzések sem maradnak ki.

Szombat délelőtt lépett pályára a Guzmics Richárdot is soraiban tudó Wisla Kraków. A lengyel együttes a másodosztályú Zaglebie Sosnowiec ellen játszott felkészülési mérkőzést. Guzmics kezdőként 83 percet töltött a pályán az 1-1-re végződő találkozón.

A Huszti Szabolcsot és Elek Ákost is a soraiban tudó Csangcsun Jataj nem lőtt gólt a Sijazsuang vendégeként a kínai élvonal 17. fordulójában, de nem is kapott, így egy ponttal térhetett haza. A két magyar játékos végig a pályán volt.

A Dzsudzsák Balázst a kezdőbe nevező orosz Dinamo Moszkva 2-2-re végzett a holland Ajax ellen. A magyar szélső egy félidőt töltött a pályán a felkészülési találkozón, egy veszélyes lövése volt ezen idő alatt.

Balázs Benjámin együttese, a cseh FK Teplice a német Chemnitzer ellen folytatta felkészülését. A magyar játékost a második félidőben soraiban tudó alakulat 1-1-re végzett.

Vanczák Vilmos klubja, a svájci FC Sion hiába vezetett már 2-0-ra is a szintén svájci Lausanne ellen, végül 3-2-es vereséget szenvedett az edzőmeccsen.

A német RB Leipzig magabiztos, 3-0-s sikert aratott a cseh Liberec ellen. A lipcseieknél Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter is a szünetben állt be, 2-0-s állásnál.

A lengyel Lech Poznan is folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorát: a csapat 3-0-ra verte a ciprusi APOEL-t. Kádár Tamás végig a pályán volt a lengyeleknél, míg Holman Dávid a 67. percben jutott játéklehetőséghez. Lovrencsics Gergő továbbra is lábadozik, nem volt keretben.

Olvasói sztorik