Nemzetközi foci

Gulácsi Péter nem kapott gólt

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Törökországban edzőtáborozó CSMS Iasi az orosz Amkar Perm ellen játszott felkészülési mérkőzést. A román együttes 0-0-s döntetlenre végzett – Bőle Lukács a második félidőben jutott szóhoz a jászvásáriak színeiben.

Balázs Benjáminnak több idő jutott a bizonyításra: a cseh Teplice légiósa kezdőként a hatvanadik percig volt a pályán a Dukla Praha ellen. Az eredmény nem lett túl szép: 4-1-re kaptak ki az edzőmeccsen.

A lengyel Lech Poznan 2-1-es sikert aratott a Grudziadz elleni felkészülési találkozón. Kádár Tamás végig a pályán volt a poznaniaknál, míg Holman Dávid a szünetben állt be csereként. Utóbbi egy lövéssel is veszélyeztetett a találkozó hajrájában. A sérülés után lábadozó Lovrencsics Gergő nem volt keretben.

Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban, de Kalmár Zsolt nélkül lépett pályára a német RB Leipzig az alacsonyabb osztályú FSV Budissa Bautzen ellen. A 0-0-s első félidőt követően sort cserélt az együttes, így a magyar kapusnak 45 perc jutott a bizonyításra. A második játékrészben három gól is esett: 2-1-re nyert a Leipzig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik