Nemzetközi foci

Ausztriában játszott Gosztonyi

A Diósgyőrből távozó játékos pályára lépett a Wolfsberger AC felkészülési mérkőzésén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Szombaton több légiósunk klubja is felkészülési mérkőzést játszott.

Priskin Tamás szlovák csapata, a Slovan Bratislava 4-1-re győzött a cseh Slavia Praha ellen, de a magyar csatár nem lépett pályára.

A torna döntőjében a pozsonyiak 3-2-re kikaptak az FK Jablonec csapatától. Priskin ezúttal kezdő volt, 73 percet játszott, és ő lőtte az első gólt.

A Gyirmótra szerződő korábbi gólkirály, Simon Attila előző klubja, az osztrák RZ Pellets WAC Facebook-oldalának beszámolója szerint próbajátékon szerepel a csapatnál a Diósgyőrből távozó Gosztonyi András, aki kezdőként kapott lehetőséget a macedón Vardar Szkopje ellen. A felkészülési mérkőzés 1-1-re végződött.

In 3 Stunden beginnt das Testspiel gegen den mazedonischen Rekordmeister Vardar Skopje. Heute ist der ungarischer…

Posted by WAC on 2015. június 27.

Balázs Benjámin együttese, az FK Teplice 3-2-re kikapott az ugyancsak cseh Varnsdorf ellen, de honfitársunk nem kapott lehetőséget.

Guzmics Richárd csapata, a lengyel Wisla Kraków 1-0-ra kikapott a szlovák MFK Kosice elleni edzőmeccsen. A válogatott védő a hatvanadik percben, csereként lépett pályára.

Nagy Dániel együttese, a német harmadosztályú Würzburger Kickers 1-0-s vereséget szenvedett a Sandhausen ellen.

A norvég élvonal 14. fordulójában Kovács Péter csapata, a Strömsgodset 3-2-re kikapott a Stabaek otthonában. A rutinos csatár a kispadról nézte végig a meccset.

Olvasói sztorik